Villa Cas Grandi 1

De villa bevindt zich boven op een heuvel in de villawijk Cas Grandi, op 15 minuten (auto) afstand van Willemstad. De populaire stranden Jan Thiel beach en Mambo beach zijn binnen 10 minuten (auto) bereikbaar.

De villa en de twee appartementen bevinden zich op hetzelfde complex. Deze worden liever samen verhuurd aan een grote groep van max. 18 personen. Als er sprake is van een groepsaccomodatie kan iedereen gebruik maken van het zwembad. Maar als de appartementen apart worden verhuurd, mogen de huurders van de appartementen geen gebruik maken van het zwembad. De slaapkamers van de villa komen uit op het zwembad. Vanuit de slaapkamers kunnen gasten in het zwembad springen!

De tuin is voorzien van prachtige tropische planten. Er is parkeerruimte voor één auto bovenaan bij de villa. Het terrein is af te sluiten met een automatisch hekwerk.

De villa is comfortabel ingericht. Het is geschikt voor maximaal 10 personen en van alle gemakken voorzien. Een fijn vakantieverblijf met veel privacy!

Alle 5 slaapkamers in de villa zijn voorzien van een airconditioning. Zonnecollectoren op het dak leveren de gebouwen warm water.

Door de shutterdeuren boven te openen, wordt de woonkamer vergroot met een balkon rondom de villa, waar u kunt genieten van een overweldigend uitzicht en van de rust. Op het balkon is er altijd een verfrissend windje. U kunt er heerlijk samen ‘aan tafel’, chillen op een van de banken of een boekje lezen in de hangmat.

Er is een kinderledikant en een campingbed, deze kunnen worden bijgeschoven op de slaapkamer van de ouder en zijn gratis (tot 4 jaar).

 

Tarieven voor de villa:

€ 175  per nacht voor 4 personen

€ 17,50 voor elke extra persoon per nacht  tot maximaal 10 personen

€ 150 eindschoonmaak

€ 50 tussentijdse schoonmaak, verplicht vanaf 14 dagen

€ 500 borgsom

Water en elektra zijn exclusief.

 

Appartementen:

De 2 appartementen zijn identiek, sfeervol ingericht, van alle gemakken voorzien en liggen lager dan de villa op hetzelfde complex. Elk appartement heeft 2 slaapkamers en zijn voorzien van airconditioning. Er is parkeerruimte voor 2 auto’s bij de appartementen.

 

Tarieven voor het appartement:

€ 55 per nacht voor 2 personen

€ 12,50 voor elke extra persoon per nacht tot maximaal 4 personen

€ 80 eindschoonmaak

€ 25 tussentijdse schoonmaak verplicht vanaf 14 dagen

€ 250 Borgsom

Water en elektra zijn exclusief.

 

Neem contact op voor de algemene voorwaarden.

Controleer prijs en beschikbaarheid van Villa Cas Grandi 1

Aankomst:

Vertrek:

Volwassenen:

Kinderen:

 

 

Zoeken...

Vul uw gegevens in

Reserverings overzicht

Thanks for your reservation! We have just sent you a confirmation email at with the following details:

Aankomst: - Wijzig
Vertrek: - Wijzig
Aantal nachten:
Volwassenen: - Wijzig
Kinderen: - Wijzig

See you soon!

There is no active payment gateways. Please activate at least one payment gateway in HBook settings (Hbook > Payment).

Verwerken...

Beleef een onvergetelijke vakantie verblijf met familie en vrienden. Een complex van een villa en twee appartementen voor maximaal 18 personen.

2018-02-07T18:21:00+00:00